Traži Usporedba (0 kom.) 0 Košarica: Proizvod - 0,00 €

YOSHIDA LOTOS 5u1 UREĐAJ ZA PROČIŠĆAVANJE VODIKA

Cijena: 2.260,00 €
s PDV-om
Referenca
124624

Rasprodano

Novo na tržištu!

Yoshida hidrogenski piling je inovativni uređaj koji kombinira najučinkovitije tehnologije za revitalizaciju kože

Uređaj sadrži:

hidrogenski piling

pročišćavanje vodom

sprej

ultrazvuk

radio valovi

glava, toplina, hladnoća

Hidrogenski piling

Korištenje tehnologije hidrogeniranja vode ne samo da čisti već i odgađa proces starenja. Dodatna molekula vodika hvata slobodne molekule kisika (slobodne radikale) na površini kože i spaja u molekulu vode, bezopasnu za kožu i tijelo. Provođenje ovog tretmana u seriji daje spektakularne učinke pomlađivanja i posvjetljivanja kože. Zahvaljujući posebnim vrhovima, učinak čišćenja je vrlo temeljit, a tretman se može provesti čak i na nježnoj i osjetljivoj koži. Ovo je prava revolucija na kozmetičkom tržištu.

Pročišćavanje vode

Ako u uređaju ne uključite opciju hidrogenacije vode, piling možete izvesti vodom s funkcijom usisavanja. Preporuča se korištenje mineralne vode. Čišćenje je temeljit, higijenski način uklanjanja mrtvih stanica kože.

Sprej

Funkcija raspršivanja omogućuje nanošenje aktivnih tvari na kožu na vrlo higijenski i praktičan način. Zahvaljujući ovoj funkciji, pripravak će se nanijeti ravnomjerno iu pravoj količini.

Ultrazvuk

U sljedećoj fazi koristimo visokofrekventni ultrazvuk. Uređaj kontrolira količinu i dubinu unošenja aktivne tvari u kožu. Ultrazvuk poboljšava hidrataciju, hranjenje i regeneraciju kože. Pripravci dopiru do dubokih slojeva epidermisa, što sprječava izlazak aktivnih tvari.

Radio valovi

Korištenjem radio valova stvara se endogena toplina u koži, zagrijavajući vlakna kolagena i elastina na temperaturu od 45-57 stupnjeva Celzijusa. Zbog toga se vlakna skraćuju, što daje učinak nekirurškog liftinga kože. Radio valovi potiču rast fibroblasta, što čini kožu debljom i smanjuje vidljivost eritema. Postoje tri vrste valova na izbor i različite razine snage glave.

Glava je vruća i hladna

Tehnologija koja koristi temperaturne promjene u glavi. U opciji postavki biramo hlađenje ili grijanje. Raspon temperature vruće glave je 40-55 stupnjeva Celzijusa, raspon temperature hladne glave je 15-20 stupnjeva Celzijusa. Toplo-hladni čekić potiče kožu na bolje funkcioniranje, poboljšava njezino stanje i potiče na rad krvne žile. To vam omogućuje da smanjite probleme s eritemom, očvrsnete krvne žile, ohladite kožu nakon jakih stimulirajućih tretmana ili proširite pore na početku tretmana i zagrijete tkivo pomoću maski za omekšavanje.

Kombinacija svih tehnologija sadržanih u uređaju omogućuje sveobuhvatnu revitalizaciju kože i spektakularne učinke posttretmana.

Tehnički podaci uređaja:

Nazivni napon/snaga AC 100-120V~ AC 220-240V~
Radna frekvencija 50/60Hz
Nazivna snaga 190W
Dimenzije (DXŠXV) 54.5*121
Težina 50Kg

..
124624
color gel, stolica ...
Usporedba proizvoda (0 kom.)

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.