BEFORECARE PROIZVODI Ima 6 proizvoda.

Prikazuje 1 - 6 of 6 stavki
 • 149,00 kn

  Top proizvod za uklanjanje ekstenzija trepavica!   Remover u kremi, ugodnog, neiritirajućeg mirisa, potpuno siguran i bez iritacija!   Postupak: Mikroaplikatorima nanijeti proizvod na oba oka. Pustiti da djeluje 3-5 minuta. Pincetama lagano povlačiti ekstenzije. Očistiti prirodne trepavice od eventualnih ostataka removera. Sadržaj 15 gr.

  149,00 kn
 • 109,00 kn

  Primer tekućina za pripremu trepavica za ugradnju ekstenzija. Uklanja prašinu, proteine i masnoće s trepavica kako bi se povećala povezivost između umjetne i prirodne trepavice. Nanosi se odgovarajućom mikročetkicom ili vatenim štapićem. Suši se na zraku cca 60 sekundi.  Pakiranje: 15 ml

  109,00 kn
 • 109,00 kn

  Premium Gel Remover - sredstvo za uklanjanje ekstenzija trepavica u gelu.Nanijeti gel za uklanjanje ekstenzija preko trepavica i ravnomjerno rasporediti. Pričekati cca 1-3 min i zatim laganim pokretnima uz pomoć mikročetkica i mikroaplikatora svlačiti umjetne trepavice s prirodnih. Na taj način ne oštećuju se prirodne trepavice.

  109,00 kn
 • 119,00 kn

  Jedinstvena Oil free formula pjenice  s dodatkom EGF kolagena izvrsno odstranjuje ulja i proteine s trepavica pripremajući ih za tako za aplikaciju ekstenzija. Pravilno čišćenje trepavica esencijalno je za prevenciju komplikacija uzrokovanih disbalansom bakterija i PH vrijednosti.

  119,00 kn
Prikazuje 1 - 6 of 6 stavki