Traži Usporedba (0 kom.) 0 Košarica: Proizvod - 0,00 €

O nama

Tvrtka Perišić Holding d.o.o. osnovana je 2007.g. i od samog početka rada usavršava se i specijalizira u području proizvodnje specifičnih kozmetičkih proizvoda. Važnost timskog rada dokazuje uspjeh naše tvrtke kroz dugi niz godina.

Kroz takav način rada formiran je brand 5 Stars, jedan od prvih hrvatskih brendova za proizvode iz područja ugradnje umjetnih noktiju, a koji su testirani i certificirani od strane Europske unije (ICADA, COSMETIC GMP DIN EN ISO 22716). Sveobuhvatna ponuda UV gelova, pribora i elektroničke opreme osigurala nam je siguran i stabilan rast i razvoj, te je brand već ubrzo proširen i na ponudu visokokvalitetnog materijala za ugradnju ekstenzija trepavica Premium koreanske kvalitete. Obzirom na povratne informacije dobivene iz interakcije s klijentima zbog broja prodanih proizvoda, u mogućnosti smo progresivno unaprijeđivati proizvode. Ono što nas izdvaja, svakako su pristupačnost cijena, raznovrsnost asortimana i mogućnost kompletnog opremanja salona za uljepšavanje.

Uz već poznati brand 5 Stars, ove smo godine u suradnji sa stručnim kolegama, razvili novi brand Innovadea, kroz koji predstavljamo profesionalnu kolekciju Hybridnih UV Gelova nove generacije. Brend Innovadea također nudi najkvalitetniju ponudu Microblading pigmenata i pigmenata za trajnu šminku, te neprestano širimo svoju ponudu novitetima iz svijeta Beauty industrije. Svi naši proizvodi registrirani su kao kozmetički proizvodi, a sve boje u skladu su s najvišim uvjetima sigurnosti i ispravnosti za tetovaže i Permanent make up (ResAP(2008)1).

Važan segment naše ponude, također su edukativni programi iz svijeta noktiju, trepavica, trajne šminke i make up-a, gdje pod stručnim vodstvom edukatora možete započeti svoju karijeru kao Nail designer, Lash designer, Brow Stylist, PMU tehničar, Make up Artist, te nudimo također i Master class za sva navedena zanimanja, kao i tehničku podršku svim polaznicima edukacija.

Naše ciljane skupine su zaista SVI, jer nudimo proivode za amatere, kao i profesionalnu opremu i materijale za salonski rad.

Prateći svjetske trendove u Beauty industriji, trudimo se svima približiti brzu dostupnost kvalitetnih, profesionalnih proizvoda prilagođenih vašim potrebama i sve to uz najpovoljnije cijene na tržištu!

color gel, stolica ...
Usporedba proizvoda (0 kom.)

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.