Traži Usporedba (0 kom.) 0 Košarica: Proizvod - 0,00 €

NAČINI PLAĆANJA

Odabrani proizvodi mogu biti vaši  - na vama je da izaberete odgovarajuću opciju plaćanja

U "5 stars" internet trgovini možete plaćati na sljedeće načine:

 • Jednokratno: T-COM PayWay (American Express, MasterCard, Visa,Maestro, Diners) i PayPal.
 • Plaćanje po ponudi: Na Vašu e-mail adresu stići će ponuda sa svim potrebnim podacima za uplatu. Nakon vidljive uplate 5Stars šalje kupljene proizvode skupa sa računom.
 • Plaćanje pouzećem: Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da svoj račun platite (isključivo gotovinom) dostavljaču prilikom dostave vaše pošiljke na željenu adresu. Usluga plaćanja pouzećem naplaćuje se 6,00 kn neovisno o visini narudžbe.
 • PBZ kartice do 6 rata bez kamata : American Express 
 • ERSTE kartice do 12 rata bez kamata : Diners 
 • ZABA kartice do 12rata bez kamata: MasterCard i Visa 
 • MASTERCARD KARTICE
  - go! card
  - MC Gold
  - MC standardna
  - MC Platinum
 • Rate do 60 mjeseci American i Diners: Minimalni iznos računa mora biti 1400€, i morate osobno doći u Slavonski Brod na potpisivanje Kreditnog ugovora.

1. Načini plaćanja

Virmanom i online plaćanje kreditnim karticama koristeći T-Com PayWay.

       MasterCard           Maestro          Visa         

 

2. Izjava o sigurnosti

HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

MasterCardVisa

 

3. Izjava o privatnosti

PERIŠIĆ HOLDING d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici PERIŠIĆ HOLDING d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

4. Uvjeti dostave i isporuke

Dostava proizvoda koje ste naručili obavlja se u najkraćem mogućem roku putem dostavne službe GLS.

Za plaćanje pouzećem na ukupan iznos bit će nadodana naknada u iznosu od  1€ (7,53450 HRK).

Za online plaćanje cijena dostave obračunava se samo na osnovi težine paketa. Minimalni iznos dostave iznosi 4€ (30,14 HRK).

5. Uvjeti povrata i reklamacije

Povrat novca: Kupac ima pravo na povrat novca u roku od 14 dana od dana kupovine, bez obrazloženja, pod uvjetom da proizvod nije korišten, te da je vraćen u originalnoj abmalaži zajedno s popratnom dokumentacijom.

Povrat proizvoda: Kupac može zamijeniti proizvod u roku od 30 dana od dana kupovine i to za cjenovno isti ili skuplji proizvod, pod uvjetom da proizvod nije korišten, te da je vraćen u originalnoj abmalaži zajedno s popratnom dokumentacijom.

Reklamacije neispravnih proizvoda: Za proizvode koji su zaprimljeni neispravni, kupac ima pravo zamjene u roku od 14 dana od kupovine.

Garancija za proizvode vrijedi ukoliko za reklamirani proizvod postoji ovjereni jamstveni list proizvođača, račun te originalna ambalaža.

6. Izjava o konverziji

7. Općeniti uvjeti poslovanja

Web stranica u vlasništvu je tvrtke Perišić Holding d.o.o. koji zadržava pravo da u bilo koje vrijeme ažurira, briše, mijenja ili na neki drugi način modificira Uvjete korištenja po pitanju usklađivanja sa zakonskim propisima.

color gel, stolica ...
Usporedba proizvoda (0 kom.)

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.