Traži Usporedba (0 kom.) 0 Košarica: Proizvod - 0,00 €

Spa stolica za pedikuru Azzurro 016C crna s masažom za leđa i hidromasažom

Cijena: 2.746,35 €
s PDV-om

Spa stolica za pedikuru Azzurro 016C crna s masažom za leđa i hidromasažom 

Referenca
142947

Visoka kvaliteta, provjereni proizvođač

Azzurro opskrbljuje tržište ljepote visokokvalitetnim proizvodima kao što su kozmetički stolci i kauči ili specijalizirani uređaji. Koristeći se u kozmetičkim salonima, podološkim ordinacijama, studijima za masažu i fizioterapiju, klijentima pružaju prekrasna iskustva čiji učinci nadilaze njihova očekivanja.

Moderna oprema za kozmetički salon

Ova moderna i elegantna stolica za pedikuru poslužit će u svakom kozmetičkom salonu ili podološkoj ordinaciji. Imati takvu fotelju u svom salonu nije samo prestiž, to je i jamstvo da će zahvat biti izveden na najvišoj razini. Vrlo je čvrste konstrukcije, a rub joj je izrađen od ekološke kože. Sjedalo i nasloni za ruke izuzetno su udobni i donose zadovoljstvo od prvog trenutka sjedenja.

Funkcionalna kada za liječenje

Kada je izrađena od visokokvalitetnog akrila. Zahvaljujući funkciji hidromasaže , dodatno će olakšati umorna stopala. Kadu je moguće jednostavno spojiti na tekuću vodu i odvod. Ima slavinu i bateriju za regulaciju temperature.

Opuštajuća masaža

Opremljena posebnim masažnim valjcima, fotelja će svakom klijentu donijeti dodatno opuštanje tijekom tretmana. Priloženi daljinski upravljač omogućuje vam odabir automatskog programa ili ručno podešavanje masaže. Kontrolirajte položaj stolca pomicanjem naslona prema naprijed i natrag, te spuštanjem ili podizanjem sjedala. Ako se tretman ne izvede u određenom trenutku, stopala se mogu slobodno postaviti na podnožje i uživati ​​u trenutku mira.

Učinkovite tehnike masaže

Masaža se izvodi setom posebnih valjka za kucanje i gnječenje koji se pomiču gore-dolje po gotovo cijeloj kralježnici. Ugrađene tri tehnike masaže donijet će pozitivne zdravstvene rezultate:

Gnječenje: tehnika masaže u kojoj se vrši pritisak na površinska i duboka tkiva kako bi se zacijelili zategnuti mišići, povećala fleksibilnost i smanjila bol razbijanjem i poravnavanjem kolagenskih vlakana u mišiću. Ova tehnika također može smanjiti osjećaj emocija povezanih sa stresom i tjeskobom.

Kucanje: Uključuje uzastopno vršenje pritiska na područje leđa s pokretima tapkanja. Sekvenca je kontinuirana i odvija se u kratkim impulsima koji opuštaju mišiće leđa.

Gnječenje i kucanje: Ova tehnika će vam omogućiti da se više opustite i opustite mišiće. Pozitivno će djelovati na cijelo tijelo i poboljšati cirkulaciju krvi.

Zadovoljstvo zajamčeno

SPA stolica za pedikuru iz Azzurra vrijedan je element za profesionalni kozmetički salon. Investicija u ovu vrstu opreme zasigurno će se isplatiti u vidu velikog broja zadovoljnih kupaca. Ova stolica ima dvogodišnju garanciju.

..

Tehnički podaci:

Boja presvlake: Crna

Materijal: Eko koža

Težina: 85 kg

Dimenzije: 155,5 (D) x 74 (Š) x 97 (V) cm

142947
2023-07-06
color gel, stolica ...
Usporedba proizvoda (0 kom.)

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.