Poštovani korisnici www.5stars.hr internet trgovine,

Molimo Vas da prije korištenja naših usluga, pažljivo pročitate slijedeće uvjete. Svaka posjeta ovoj stranici, kao i svaka kupovina, znači da ste uvjete pročitali i da ste suglasni s njima u potpunosti.

Ukoliko se ne slažete s uvjetima stranice, molimo da istu ne koristite.

Web stranica u vlasništvu je tvrtke Perišić Holding d.o.o. koji zadržava pravo da u bilo koje vrijeme ažurira, briše, mijenja ili na neki drugi način modificira Uvjete korištenja po pitanju usklađivanja sa zakonskim propisima.

Želimo Vam dobrodošlicu na našu stranicu!

Dostava proizvoda koje ste naručili obavlja se u najkraćem mogućem roku putem dostavne službe GLS.

te u skladu s pravilima dostavne službe.

Za plaćanje pouzećem na ukupan iznos bit će nadodana naknada u iznosu od 6,00 kn.

Za online plaćanje cijena dostave obračunava se samo na osnovi težine paketa.

Minimalni iznos dostave iznosi 25 kn.

Cijena dostave za krupni namještaj (paketi težine preko 30 kg) obračunat će se prilikom izrade ponude, te po važećem cjeniku dostavne službe.

Ovdje preuzmite važeće cjenike dostavne službe:

1. Cjenik dostave za RH ( GLS)

2. Cjenik dostave za EU (GLS)

3. Raspored vožnje u mjesta u koja se ne dostavlja svaki dan

4. Raspored vožnje za otoke

Navedene cijene važeće su za područje RH. Za dostave izvan RH, a za države izvan EU dostava je ovisna o Zakonskim obvezama vezanim za takvo poslovanje, te se obračunava u visini stvarnih troškova i snosi ih Kupac.

REKLAMACIJE

Povrat novca: Kupac ima pravo na povrat novca u roku od 14 dana od dana kupovine, bez obrazloženja, pod uvjetom da proizvod nije korišten, te da je vraćen u originalnoj abmalaži zajedno s popratnom dokumentacijom.

Povrat proizvoda: Kupac može zamijeniti proizvod u roku od 30 dana od dana kupovine i to za cjenovno isti ili skuplji proizvod, pod uvjetom da proizvod nije korišten, te da je vraćen u originalnoj abmalaži zajedno s popratnom dokumentacijom.

Reklamacije neispravnih proizvoda: Za proizvode koji su zaprimljeni neispravni, kupac ima pravo zamjene u roku od 14 dana od kupovine.

Garancija za proizvode vrijedi ukoliko za reklamirani proizvod postoji ovjereni jamstveni list proizvođača, račun te originalna ambalaža.