NAČINI PLAĆANJA

Odabrani proizvodi mogu biti vaši  - na vama je da izaberete odgovarajuću opciju plaćanja

U "5 stars" internet trgovini možete plaćati na sljedeće načine:

 • Jednokratno: T-COM PayWay (American Express, MasterCard, Visa,Maestro, Diners) i PayPal.
 • Plaćanje po ponudi: Na Vašu e-mail adresu stići će ponuda sa svim potrebnim podacima za uplatu. Nakon vidljive uplate 5Stars šalje kupljene proizvode skupa sa računom.
 • Plaćanje pouzećem: Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da svoj račun platite (isključivo gotovinom) dostavljaču prilikom dostave vaše pošiljke na željenu adresu. Usluga plaćanja pouzećem naplaćuje se 6,00 kn neovisno o visini narudžbe.
 • PBZ kartice do 6 rata bez kamata : American Express (min.iznos računa: 500,00 Kn)
 • ERSTE kartice do 12 rata bez kamata : Diners  (min.iznos računa: 500,00 Kn)
 • ZABA kartice do 12rata bez kamata: MasterCard i Visa  (min.iznos računa: 500,00 Kn)
 • MASTERCARD KARTICE
  - go! card
  - MC Gold
  - MC standardna
  - MC Platinum
 • Rate do 60 mjeseci American i Diners: Minimalni iznos računa mora biti 10.000 kn, i morate osobno doći u Slavonski Brod na potpisivanje Kreditnog ugovora.

1. Načini plaćanja

Virmanom i online plaćanje kreditnim karticama koristeći T-Com PayWay.

       MasterCard           Maestro          Visa         

 

2. Izjava o sigurnosti

HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

MasterCardVisa

 

3. Izjava o privatnosti

PERIŠIĆ HOLDING d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici PERIŠIĆ HOLDING d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

4. Uvjeti dostave i isporuke

Dostava proizvoda koje ste naručili obavlja se u najkraćem mogućem roku putem dostavne službe GLS.

Za plaćanje pouzećem na ukupan iznos bit će nadodana naknada u iznosu od 6,00 kn.

Za online plaćanje cijena dostave obračunava se samo na osnovi težine paketa. Minimalni iznos dostave iznosi 25 kn.

5. Uvjeti povrata i reklamacije

Povrat novca: Kupac ima pravo na povrat novca u roku od 14 dana od dana kupovine, bez obrazloženja, pod uvjetom da proizvod nije korišten, te da je vraćen u originalnoj abmalaži zajedno s popratnom dokumentacijom.

Povrat proizvoda: Kupac može zamijeniti proizvod u roku od 30 dana od dana kupovine i to za cjenovno isti ili skuplji proizvod, pod uvjetom da proizvod nije korišten, te da je vraćen u originalnoj abmalaži zajedno s popratnom dokumentacijom.

Reklamacije neispravnih proizvoda: Za proizvode koji su zaprimljeni neispravni, kupac ima pravo zamjene u roku od 14 dana od kupovine.

Garancija za proizvode vrijedi ukoliko za reklamirani proizvod postoji ovjereni jamstveni list proizvođača, račun te originalna ambalaža.

6. Izjava o konverziji

7. Općeniti uvjeti poslovanja

Web stranica u vlasništvu je tvrtke Perišić Holding d.o.o. koji zadržava pravo da u bilo koje vrijeme ažurira, briše, mijenja ili na neki drugi način modificira Uvjete korištenja po pitanju usklađivanja sa zakonskim propisima.