NAČINI PLAĆANJA

Odabrani proizvodi mogu biti vaši  - na vama je da izaberete odgovarajuću opciju plaćanja

U "5 stars" internet trgovini možete plaćati na sljedeće načine:

Jednokratno: American Express, MasterCard, Visa,Maestro, Diners i PayPal

Plaćanje po ponudi: Na Vašu e-mail adresu stići će ponuda sa svim potrebnim podacima za uplatu. Nakon vidljive uplate 5Stars šalje kupljene proizvode skupa sa računom.

Plaćanje pouzećem: Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da svoj račun platite (isključivo gotovinom) dostavljaču prilikom dostave vaše pošiljke na željenu adresu. Usluga plaćanja pouzećem naplaćuje se 6,00 kn neovisno o visini narudžbe.

PBZ kartice do 6 rata bez kamata : American Express (min.iznos računa: 500,00 Kn)

ERSTE kartice do 12 rata bez kamata : Diners  (min.iznos računa: 500,00 Kn)

ZABA kartice do 12rata bez kamata: MasterCard i Visa  (min.iznos računa: 500,00 Kn)

MASTERCARD KARTICE
- go! card
- MC Gold
- MC standardna
- MC Platinum

Rate do 60 mjeseci American i Diners: Minimalni iznos računa mora biti 10.000 kn, i morate osobno doći u Slavonski Brod na potpisivanje Kreditnog ugovora.

1. Načini plaćanja

Virmanom i online plaćanje kreditnim karticama koristeći T-Com PayWay.

American Express          MasterCard           Maestro          Visa

 

2. Izjava o sigurnosti

T-Com PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).


America ExpressMasterCardVisa

 

4.3. Izjava o privatnosti

PERIŠIĆ HOLDING d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici PERIŠIĆ HOLDING d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.