RUSKI VOLUMEN: SVILENE TREPAVICE ZA KRALJEVSKI POGLED

Kada kažemo „nadogradnja trepavica“, većina nas prvo pomisli na klasičnu nadogradnju, koja povećava duljinu trepavica. No, svilene trepavice, odnosno tehnika nadogradnje "Ruskog volumena", nudi sasvim drugačiji rezultat. Daje efekt znatno gušćih i dužih trepavica, zahvaljujući kojima će vaše oči zasigurno biti zapažene.

RUSKI VOLUMEN: SVILENE TREPAVICE ZA KRALJEVSKI POGLED

Foto: Alexandar Cosmetics

Sa svilenim trepavicama više ne morate brinuti hoće li vam trepavice otpasti, niti osjećaj nošenja oklopa na kapcima. U usporedbi s drugim tipovima, svilene trepavice su vrlo lagane, nježne i ugodne za nošenje. Za njihovu ispravnu primjenu potrebne su određene vještine i preciznost u radu, za što se koriste različite tehnike nadogradnje. Najpoznatiji su "ruski volumen" i "1 na 1 ″" (kosa na kosi).

Uz "ruski volumen", kompromis između duljine i volumena trepavica postaje prošlost

Luksuzni volumen, kao element koji nedostaje mnogim starijim tehnikama nadogradnje, danas je lako dostupan. Izbor između duljine i volumena trepavica sada je prošlost, zahvaljujući tehnici Russian Volume.

Ruska volumetrijska tehnika je inovativna metoda nadogradnje trepavica, koja je razvijena u Rusiji 2010. godine. Uključuje nanošenje najmanje dvije, a obično pet ili šest ili više vrlo svijetlih dlačica na jednu prirodnu trepavicu. Na taj se način postiže veća gustoća, volumen i atraktivan izgled. Kako bi se postigao maksimalan učinak, u prosjeku se na oko nanese oko 200 dlačica (trepavica). Ovisno o željenom učinku, ovaj broj može biti puno veći.

Za ovu metodu nadogradnje koriste se posebne svilene trepavice. Tehnologija njihove proizvodnje omogućila je izradu vrlo tankih i laganih ekstenzija, čiji je promjer (debljina dlake) samo 0,07 mm. Savršeno pristajanje uz prirodne trepavice i konstituciju kapaka postiže se odabirom odgovarajuće zakrivljenosti i prave duljine dlačica (9-15 mm). Stupanj zakrivljenosti određuje se kroz B, C i D krivulje.

ruski volumen trepavice

Foto: Alexandar Cosmetics

Za pravilnu primjenu, osim svilenih trepavica, potreban vam je i odgovarajući pribor za rad. Prvenstveno ljepilo, zaštitna traka i pinceta sa šiljastim vrhom koja olakšava postupak, preciznim odvajanjem prirodnih trepavica.

Kako da znate da li su svilene trepavice pravi izbor za vas

Ekstenzije trepavica neizostavan su dio svakog profesionalnog make-upa. Trepavice različitih tipova: od onih na vrpci, preko pojedinačnih, do svilenih, koriste se u raznim prigodama, od svakodnevnih do svečanih. Svilenim trepavicama i ruskim volumenom postiže se trajniji učinak.

Važno je znati da nakon nanošenja svilenih trepavica ovom metodom mogu trajati nekoliko tjedana, ali i dulje ako se napravi lagana korekcija svaka 3-4 tjedna. To znači da ćete uvijek imati naglašene trepavice, bez potrebe za šminkanjem ili stavljanjem trepavica na traku prije važnog događaja. Tako ćete vrijeme koje provedete u dotjerivanju moći iskoristiti za druge aktivnosti. Sličan efekt postiže se i trajnom šminkom koja skriva tajnu uvijek lijepo našminkanog lica.

Foto: Alexandar Cosmetics

Glavna prednost Russian Volume trepavica u odnosu na druge je njihova lakoća, jer ne stvaraju osjećaj težine na kapcima. Ako imate rijetke ili istanjene prirodne trepavice, ili želite postići dramatičan i vamp izgled bez nanošenja maskare u nekoliko slojeva, možda su baš ono što vam treba. Nude neograničen broj stilskih opcija: od prirodnog do glamuroznog izgleda. Upravo iz tih razloga ove su trepavice postale omiljene mnogim svjetskim vizažistima i slavnim osobama.

Reći da ruska tehnika volumena samo poboljšava gustoću prirodnih trepavica bilo bi podcjenjivanje njezinog učinka. Zahvaljujući ovoj tehnici, oko je dobilo atraktivan izgled. Njihova primjena zahtijeva puno vježbe i mirnu ruku, a pravilan odabir duljine i gustoće trepavica ključan je element u postizanju željenog efekta.

Redovito organiziramo edukacije za nadogradnju trepavica. Ako ste zainteresirani za svladavanje neke od tehnika nadogradnje svilenih trepavica, kontaktirajte nas za više informacija i usavršavanje svojih vještina i znanja u ovom području.

Foto: Alexandar Cosmetics

Biste li isprobali rusku volumetrijsku tehniku ​​nadogradnje svilenih trepavica? Ili više volite dobre, stare trepavice na vrpci? Kako naglašavate oči? Podijelite svoja iskustva s nama.

Blog pretraga
color gel, stolica ...
Usporedba proizvoda (0 kom.)

Vaša košarica

Vaša košarica je prazna.